I-II klasės


Pamoka Laikas Pertrauka
1. 8.10-8.55 10 min
2. 9.05-9.50 10 min
3. 10.00-10.45 20 min
4. 11.05-11.50 15 min
5. 12.05-12.50 10 min
6. 13.00-13.45 10 min
7. 13.55-14.40 10 min
8. 14.50-15.35 10 min

III-IV klasės


Pamoka Laikas Pertrauka
1. 8.00-8.45 15 min
2. 9.00-9.45 10 min
3. 9.55-10.40 15 min
4. 10.55-11.40 15 min
5. 11.55-12.40 15 min
6. 12.55-13.40 10 min
7. 13.50-14.35 10 min
8. 14.45-15.30 10 min