Birželio 16 d. Žirmūnų gimnazijos bendruomenė gimnazijos vidiniame kieme susirinko  į Mokslo metų pabaigos šventę. Susirinko vieni kitiems padėkoti už šiuos metus, o geriausius apdovanoti. Keramikos angelais apdovanojome geriausius metų mokytojus, o laimės arkliukais  –   geriausius mokinius. Mokinių didžiausią pasitikėjimą pelnęs mokytojas –  Arūnas Giedraitis. Mokytoja, kuri visada mokiniams suteikia greitą ir objektyvų vertinimą – Rūta Mazūrienė. Mokinių labiausiai vertinama už nuolatinį palaikymą ir supratingumą mokytoja yra Dalia Ignotienė.

Metų mokinė Meda Rinkevičiūtė (I g) už geriausius pasiekimus apdovanota Žirmūnų gimnazijos vėliava ir keraminiu laimės arkliuku. Taip pat laimės arkliukas įteiktas iniciatyviausiai metų mokinei Rimgailei Šegždaitei (III g).

Dėkojame už puikius muzikinius pasirodymus šiems gimnazijos mokiniams: Urtei Morkvėnaitei (II e), Marijai Maksimovič (I d), Austėjai Tamulionytei (III f), Rokui Smetoniui (I a), Kristupui Černiackiui (I a), Rokui Žilinskui (I g).

Taip pat nuoširdžiausias AČIŪ maestro Vytautui SkripkauskuI,  ,,Septima“ orkestro vadovui ir įkūrėjui. Orkestras šiemet šventė 55-ąjį jubiliejų, o gerbiamam  maestro Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda už nuopelnus Lietuvos Respublikai ir už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje gerbiamą  maestro apdovanojo Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Karininko kryžiumi. Orkestro vadovas šventėje visiems pagrojo  lūpine armonikėle.

Už pagalbą organizuojant šventę nuoširdžiai dėkojame mokytojams Aleksandr Sarafin,  Sandrai Savickienei, Nijolei Smilinskienei, Vaidai Gailiūnienei ir visiems mokiniams už lubinus ir pagalbą.

Išsiskirstėme linkėdami visiems nenustoti ieškoti gėrio ir grožio, naujų potyrių, prasmingos, turiningos, saulėtos vasaros ir svajonių išsipildymo.